Samen spelen, samen leren
Waar en wanneer ú dat uitkomt
Voor beginners en gevorderden
Voor kinderen tot volwassenen

1-op-1 of samen

CelloThuis verzorgt in de regio Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Doetinchem, Winterswijk en Lochem bij u aan huis:

Individuele lessen

Dat is celloles naar wens van de leerling. Dat geldt niet alleen voor de lesmogelijkheden, maar ook voor de lesinhoud. Samen kijken we naar het beste materiaal, de uitdagingen en waar nog wat extra kan worden geoefend. De lessen zijn vooral gericht op het plezier van muziek maken.

Groepslessen

Ook kunt u in aanvulling op individuele lessen, groepslessen volgen. Hier gaan we in kleine groepjes (maximaal 4 leerlingen) twee en meerstemmige stukken spelen, vooral gericht op het samenspelen. Want er is niets zo leuk en inspirerend als samen musiceren. De meesten kunnen aan groepslessen deelnemen als ze ongeveer twee jaar les hebben gehad.

Voor iedereen

CelloThuis is er voor iedereen. Voor beginners tot gevorderden, voor kinderen en volwassenen, het maakt niet uit want ik gebruik of maak lesmateriaal op maat. Van klassiek tot en met moderne popsongs: voor iedereen wat wils!

Flexibele voorwaarden

CelloThuis hanteert naast gespreid betalen, flexibele voorwaarden voor als u eens een les mist of als u, voor wat voor reden dan ook, tussentijds wilt stoppen. Kijk voor meer informatie bij de voordelen van CelloThuis.

Kortom, cello leren spelen is nu voor iedereen bereikbaar!