Samen spelen, samen leren
Waar en wanneer jou dat uitkomt
Voor beginners en gevorderden
Voor kinderen tot volwassenen

CelloThuis

Léontine Vreeman

Paulus Potterstraat 63

7204 CR Zutphen

06 436 29 409

leontine@cellothuis.nl

Facebook

Meer over Léontine

Muziek is een essentieel onderdeel van mijn leven. Het raakt mij diep, van vreugde tot verdriet, van verstilling tot uitbundigheid. Ik zou echt niet zonder kunnen.

Cello is het instrument dat mij in het bijzonder aanspreekt. Allereerst door de prachtige warme klank die blijft bestaan, ook als in de hoogste posities wordt gespeeld. Daarnaast ervaar ik zoals zovelen met mij, de allerlaagste klanken als heilzaam en aardend.

In deeltijd heb ik het conservatorium succesvol afgerond (Schumann academie) in Zwolle en Utrecht. Daar heb ik vreugdevolle jaren beleeft, met o.a muziekgeschiedenis, harmonieleer, analyse van sonates en nog veel meer.

Cello studeren is mijn lust en mijn leven; nog altijd studeer ik, heb ik les van een uiterst ervaren conservatorium docent. Dat doe ik mede omdat ik het belangrijk vindt, dat wie lesgeeft, zelf ook les krijgt! Om geïnspireerd, vitaal en vol vreugde telkens de cello te omarmen.

Celloles geven is voor mij een unieke manier om mijn liefde voor de cello met mijn pedagogische achtergrond te combineren. Mede dankzij mijn jarenlange ervaring als leerkracht ben ik in staat om met humor, lichtheid, enthousiasme en stilte bij de innerlijke bewegingen van mijn leerlingen aan te sluiten. Want niet alleen instrumenten moeten goed op elkaar zijn afgestemd!

Gratis kennismakingsles

Wil je een keer ervaren hoe het is om thuis celloles te krijgen? Dat kan, want ik bied tijdelijk een gratis kennismakingsles aan.

Kortom, cello leren spelen is nu voor iedereen bereikbaar!