Samen spelen, samen leren
Waar en wanneer ú dat uitkomt
Voor beginners en gevorderden
Voor kinderen tot volwassenen

Uw voordelen

Makkelijk en handig

Met een cello over straat door weer en wind is lastig, moeilijk en gevaarlijk. Daarnaast is begeleiding en/of wachten niet meer nodig.

Meer flexibiliteit

Met CelloThuis bied ik u celloles op maat. Of het nu 1 keer per week een half uur is of 2 keer per maand één uur, het kan bij mij allemaal! Samen maken we ook passende afspraken over de lesdag en het tijdstip.

Voor iedereen

CelloThuis is er voor iedereen. Voor beginners tot gevorderden, voor kinderen en volwassenen, het maakt niet uit want ik gebruik of maak lesmateriaal op maat. Van klassiek tot en met moderne popsongs: voor iedereen wat wils!

Meer plezier

Als onderdeel van mijn lessen speel ik graag samen met mijn leerlingen en/of anderen. Door samen muziek te maken ontstaat er nog meer speelvreugde. En daar gaat het, naast beter cello leren spelen, vooral om!

Sneller leren

Als celliste en oud-leerkracht weet ik hoe belangrijk concrete handvaten zijn om de techniek en het spel aan te leren. Daarom zoek ik altijd naar de beste manier waarmee de leerling het letterlijk voor zich kan zien.

Lessen inhalen

Het kan natuurlijk een keertje voorkomen dat onze afspraak door ziekte o.i.d. niet door kan gaan. Als u dit op tijd, minimaal 24 uur van te voren, doorgeeft is dat geen probleem. Want er is 4 keer per jaar in de vakantie een inhaaldag.

Makkelijk opzeggen

Wilt u tussentijds voor wat voor reden dan ook stoppen met cellolessen aan huis, dan kan dat. Bij mij zit u namelijk niet vast aan een jaarcontract. Het enige dat ik u dan vraag is om nog één maand na de laatste les door te betalen.

Verrassend voordelig

Cello leren spelen duur? CelloThuis hanteert naast flexibele voorwaarden ook nog eens verrassend scherpe tarieven en voordelige aanbiedingen.

Kortom, cello leren spelen is nu voor iedereen bereikbaar!

Lees wat leerlingen van mijn cellolessen vinden