Samen spelen, samen leren
Waar en wanneer jou dat uitkomt
Voor beginners en gevorderden
Voor kinderen tot volwassenen

1-op-1 of samen

CelloThuis verzorgt in de regio Zutphen, Deventer, Apeldoorn en Lochem bij u aan huis.

Individuele lessen

Dat is celloles naar wens van de leerling. Dat geldt niet alleen voor de lesmogelijkheden, maar ook voor de lesinhoud. Samen kijken we naar het beste materiaal, de uitdagingen en waar nog wat extra kan worden geoefend. De lessen zijn vooral gericht op het plezier van muziek maken.

Groepslessen

Ook kan je in aanvulling op individuele lessen, zelfs als je bij een andere docent les volgt, bij mij groepslessen volgen. Hier gaan we in kleine groepjes (maximaal 4 leerlingen) twee en meerstemmige stukken spelen, vooral gericht op het samenspelen. Het gaat hierbij puur om het plezier, techniek voor het spelen zelf komt hier weinig aan bod. Want er is niets zo leuk en inspirerend als samen musiceren. De meesten kunnen aan groepslessen deelnemen als ze ongeveer twee jaar les hebben gehad.

Studiedagen

Tijdens elk cursusjaar organiseer ik voor iedereen, ook als je geen les bij mij hebt, speciale studiedagen. In kleine groepen duiken we samen een hele dag in één onderwerp zoals de 14 aspecten van het studeren, de prelude van de Bach suite, vibrato, improvisatie en nog veel meer. Heb je belangstelling? Stuur mij dan een mailtje. Leerlingen die bij mij celloles volgen, krijgen twee keer per jaar een uitnodiging.

Voor iedereen

CelloThuis is er voor iedereen. Voor beginners tot gevorderden, voor kinderen en volwassenen, het maakt niet uit want ik gebruik of maak lesmateriaal op maat. Van klassiek tot en met moderne popsongs: voor iedereen wat wils!

Flexibele voorwaarden

CelloThuis hanteert naast gespreid betalen, flexibele voorwaarden voor als je eens een les mist of als je, voor wat voor reden dan ook, tussentijds wilt stoppen. Kijk voor meer informatie bij de voordelen van CelloThuis.

Kortom, cello leren spelen is nu voor iedereen bereikbaar!

Lees wat leerlingen van mijn cellolessen vinden