Samen spelen, samen leren
Waar en wanneer ú dat uitkomt
Voor beginners en gevorderden
Voor kinderen tot volwassenen

Voordelige lestarieven

Bij individuele lessen werk ik op basis van 40 lessen per jaar en een prijs per lesuur van € 30,- voor volwassenen en € 25 voor jeugd (tot 21 jaar).

Voor de jeugd (tot 21 jaar) is er ook de mogelijkheid om een half uur (€ 19,00) of drie kwartier (€ 21,50) les te krijgen. Alle prijzen zijn inclusief btw én reiskosten.

Samen celloles volgen met een vriend(in) of uw kind is nog leuker en bovendien extra voordelig. Want gedurende 8 aaneengesloten lessen, ziekte en vakantie uitgezonderd, ontvangt u 20% korting op het lesgeld voor de 2e leerling (in geval van de combinatie volwassene/kind betreft dit het lesgeld van het kind).

Lessen inhalen

Het kan natuurlijk een keertje voorkomen dat onze afspraak door ziekte o.i.d. niet door kan gaan. Als u dit op tijd, minimaal 24 uur van te voren, doorgeeft is dat geen probleem. Want er is 4 keer per jaar in de vakantie een inhaaldag.

 

Makkelijk opzeggen

Wilt u tussentijds voor wat voor reden dan ook stoppen met cellolessen aan huis, dan kan dat. Bij mij zit u namelijk niet vast aan een jaarcontract. Het enige dat ik u dan vraag is om nog één maand na de laatste les door te betalen.

Speciale aanbiedingen

CelloThuis biedt u naast deze scherpe tarieven ook nog eens een aantal voordelige aanbiedingen.

Kortom, cello leren spelen is nu voor iedereen bereikbaar!